Sport Massage Reuver

Mijn diensten

Ik ben Miriam Schrijvers, sportmasseur en ben aangesloten bij het Nederlands Genootschap voor Sportmasseurs, de in Nederland als enige aangewezen organisatie waarbij je tot gediplomeerd sportmasseur kunt worden ingeschreven.

Ongeacht welke sport, het doel is bijna altijd om het niveau van de training te verhogen en daarbij het lichaam naar een zo veel als mogelijk gecontroleerd overmatig gebruik te brengen. Het is dit overmatige gebruik dat vaak problemen veroorzaakt en  waardoor de sportprestaties eronder kunnen lijden. Een sportmassage zal zeker bijdragen dit zo veel mogelijk te voorkomen.

Sport massage

Een goede massage kan verlichting bieden en bijdragen aan het herstel van het lichaam.

Ontspanningsmassage

We hebben het steeds drukker en verwachten steeds meer van onszelf. Tijd dus om lichaam en geest te laten ontspannen.

Arm, nek en schouder massage

Een goede massage kan verlichting bieden en bijdragen aan het herstel van het lichaam. U kunt ook terecht als u geen directe klachten heeft

Triggertherapie

Simpel gezegd is een triggerpoint een plek in een spier waarvan de vezel verkrampt zijn.

Cupping therapie

De Bellabaci massage is een gemoderniseerde en vereenvoudigde versie van de oude Chinese
cupping therapie.

Stoelmassage Voor bedrijven

De stoelmassage is een verkorte, eenvoudige vorm van de traditionele Japanse Shiatsu massage, een drukpuntmassage voor nek, schouders, rug, armen en handen

Manuele lymfedrainage

De stoelmassage is een verkorte, eenvoudige vorm van de traditionele Japanse Shiatsu massage. 

Zwangerschapsmassage

De zwangerschap is een periode in het leven van een vrouw. Vroeg of laat krijgt elke zwangere vrouw te maken met zwangerschapsklachten

Medicaltape aanbrengen

Als sportmassagesalon breng ik naast de klassieke statische tape, meestal Kinesiotape aan.

Een sportmassage, welke vakkundig wordt toegepast, is de meest effectieve therapie voor het ontspannen van spieren en het herstel van het evenwicht tussen de spieren en de het skelet. Het regelmatig laten masseren kan bijdragen om letsel te voorkomen.

Een constante opbouw van spanning in de spieren van reguliere activiteit kan leiden tot overbelasting op de gewrichten, ligamenten, pezen, alsmede de spieren zelf.

De sportmasseur zal in staat zijn tot het opsporen van variaties in de zachte weefsels door gebruik te maken van de juiste technieken en helpt de sporter om een veel gezondere fysieke toestand te onderhouden.