Mijn diensten

Ontspanningsmassage

We hebben het steeds drukker en verwachten steeds meer van onszelf. Tijd dus om lichaam
en geest te laten ontspannen.

Een ontspanningsmassage is een perfecte manier om te ontspannen en tegelijkertijd te werken aan het verbeteren van je gezondheid. Het helpt niet alleen bij het verminderen van stress, maar ook bij het verminderen van pijn, het verbeteren van de bloedcirculatie en het versterken van het immuunsysteem. Bovendien kan het ook bijdragen aan het verminderen van angst en depressie, het verbeteren van de slaapkwaliteit en het verhogen van het energielevel.

Een ontspanningsmassage kan worden gegeven met verschillende technieken, afhankelijk van de persoonlijke voorkeur. Sommige mensen vinden het fijn om een zachte, rustige massage te krijgen, terwijl anderen liever een massage met meer druk. Er zijn ook verschillende oliën en lotions die kunnen worden gebruikt tijdens de massage, afhankelijk van de huidtype en de persoonlijke voorkeur.

Een ontspanningsmassage is ook een geweldige manier om te ontspannen na een drukke dag op het werk of na een zware training. Het kan helpen bij het verminderen van vermoeidheid en het verbeteren van de energiebalans, waardoor je je beter voelt en meer energie hebt.

Kortom, een ontspanningsmassage is een geweldige manier om te ontspannen en tegelijkertijd te werken aan het verbeteren van je gezondheid. Het is een perfecte manier om te ontspannen en tegelijkertijd te werken aan het verbeteren van je algehele welzijn. Neem de tijd voor jezelf en voel je weer opgeladen en energiek na een ontspanningsmassage.

Prijzen

Ontspannings massage

60 Minuten

€40 incl. BTW.