Mijn diensten

Sport massage

Een goede massage kan verlichting bieden en bijdragen aan het herstel van het lichaam. U kunt ook terecht als u geen directe klachten heeft maar het prettig vind om eens lekker  “los gemasseerd”  te worden.

Regelmatig gebruik maken van een sportmassage biedt u een aantal wezenlijke voordelen, zoals:
• Sneller herstel na een flinke inspanning;
• Een betere doorbloeding van te behandelde lichaamsdelen;
• De spanning van de te behandelen spieren zal afnemen;
• Uw spieren zullen op den duur weer soepeler worden;
• Vermoeidheidsgevoel zal afnemen;
• Ontspanning van lichaam en geest.

In alle vormen van massage heeft de masseur specifieke doelstellingen in het achterhoofd. Met sportmassage wordt rekening gehouden met de individuele behoeften van de klant. Buiten de sportmassagetechnieken, gebruik ik ook de triggerpoints behandeling en cupping therapie. Net wat nodig is voor de klant en waar de klant voor open staat. Met het steeds groeiende aantal mensen en de intensiteit van de lichaamsbeweging is de vraag naar sportmassage steeds meer erkend als een vaardigheid die ertoe kan bijdragen. Om prettiger te functioneren.

Sportmassage verbetert de sportprestaties
Ongeacht welke sport, het doel is bijna altijd om het niveau van de training te verhogen en daarbij het lichaam naar een zo veel als mogelijk gecontroleerd overmatig gebruik te brengen. Het is dit overmatige gebruik dat vaak problemen veroorzaakt en waardoor de sportprestaties eronder kunnen lijden. Een sportmassage zal zeker bijdragen dit zo veel mogelijk te voorkomen.

Prijzen

Sport massage

Verbeterd je sportprestaties en bevorderd het herstel van je spieren

30 Minuten

€25 incl. BTW.

45 Minuten

€35 incl. BTW.