Mijn diensten

Stoelmassage voor bedrijven

De stoelmassage is een verkorte, eenvoudige vorm van de traditionele Japanse Shiatsu
massage, een drukpuntmassage voor nek, schouders, rug, armen en handen in een speciaal
daarvoor ontworpen ergonomische stoel.

STOELMASSAGE OP JOUW WERKPLEK? DAT KAN!

De massage wordt door de kleding heen gegeven en er
wordt geen massage olie gebruikt. De massage duurt ongeveer 20 minuten en vindt plaats bij u op kantoor, bij voorkeur in een rustige ruimte. Ik zal bij iedere klant individueel vragen naar klanten of plekken waar ze gericht aandacht op gevestigd willen hebben. Elke stoelmassage is dus uniek. Het effect van stoelmassage een stoelmassage zorgt ervoor dat de spieren die het meest te verduren hebben onder werkstress of een verkeerde houding zich kunnen ontspannen, zoals hoofd, nek, rug en
schouders. Na de massage voelt u zich ontspannen en verfrist, dat komt doordat de bloedsomloop gestimuleerd wordt, de aanvoer van voedingsstoffen en zuurstof naar de hersenen toeneemt en de massage zorgt voor afvoer van afvalstoffen. De massage is een effectieve manier om ziekteverzuim te voorkomen. Uit onderzoek is gebleken dat men zich na een aantal behandelingen fitter en energieker voelt en werkstress vermindert. Naast het fysiek medische gedeelte wordt stoelmassage gezien als een cadeau van de baas, waarmee hij/zij de waardering uit naar de medewerkers. Het heeft een positief effect op de arbeidsbeleving van medewerkers. Het is immers belangrijk om het beste uit je medewerkers te halen, gezonde en gemotiveerde medewerkers maken het verschil.

Stoelmassage is essentieel om lichamelijke klachten door overbelasting te voorkomen

Fiscale voordelen
De overheid stimuleert werkgevers om gezonde arbeidsomstandigheden te creëren. Zo blijven uw werknemers gemotiveerd en gezond. Stoelmassage wordt door de Belastingdienst erkend als Arbo-voorziening, wat u als werkgever fiscaal voordeel oplevert. U investeert immers in de gezondheid en duurzaamheid van uw medewerkers. De werkelijke kosten voor bedrijfsmassage vallen hierdoor beduidend lager uit omdat u de massages onbelast kunt aanbieden. Er zijn hierbij twee mogelijkheden:
– U kunt de massages opnemen in uw Arbo-plan.
– U kunt de massages opnemen in de werkkostenregeling.

Voor meer informatie, neem dan contact op.